SMOOTHIE COMPANY

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 93 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smoothie Company. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 14:28 Bestelling niet compleet en bezorging duurde Veelste lang dan dat er stond
7 sep 2021 om 13:18 Ze zegt 35 min maar komt heel veel later .
25 jul 2021 om 17:57 Meer dan 2u gewacht
10 mei 2021 om 13:49 Super tevreden met de smoothie en proteïne bars. Ook fijn dat jullie wat glutenvrije producten in jullie assortiment hebben. Ga zeker vaker bestellen! Wellicht nog een toevoeging in jullie assortiment: glutenvrije broodjes
7 mei 2021 om 14:52 Bezorger zei geen gedag en liep ook in een andere taal te mompellen.
7 mei 2021 om 14:30 Altijd lekkere smoothies, wordt gehoor gegeven aan opmerkingen. Echter een uur bezorgtijd vind ik wel erg lang...
3 mei 2021 om 13:53 Altijd top
13 apr 2021 om 15:18 De smoothies zijn heerlijk,maar op een of andere manier duurt het altijd lang voor de bestelling bezorgd word, ik bestelde een pizza ergens anders precies tegelijk met de smoothies maar de pizza was er veel eerder dan de smoothies,dat vind ik vreemd !
4 apr 2021 om 16:56 Man man man ik had eens zo een smoothie met noten mix .......... ik kon net zo goed een pot pindakaas kopen en dat drinken :(. Hahah super teleurstellend belande in prullenbak